Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

SFeraKon: Satnica ver. 1.0

Autor: Isenhart

satnica.jpgU maratonu sličnih vijesti napokon predstavljamo i program/satnicu. Ista je jučer tijekom dana procurila na naslovne stranice službene web stranice Sferakona, a možete je pogledati/proučiti u .PDF formatu.

Satnica predavanja, prezentacija, okruglih stolova, tribina, kvizova, radionica i ostalog zabavnog programa izvrstan je alat da odredite prioritete, a moguće je zaključiti da najbitniji dio programa dolazi u subotu, dan koji se inače i najskuplje plaća kada je u pitanju upad. Sve ovo svaki će sudionik konvencije moći vidjeti i u programskoj knjižici koju će dobiti po dolasku na SFeraKon. 

Ponavljamo, SFeraKon 2010 se odvija od 23. do 25. travnja 2010. u prostorijama FER-a, Zagreb, što nam pruža sasvim dovoljno vremena da putnicima zaželimo "ugodan put i mirno more." Vidimo se!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona