Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

SFeraKon 2010.

Autor: Isenhart

sferakon2010vijest.jpgNepunih mjesec dana nakon pazinskog Istrakona, čast nam je najaviti još jednu konvenciju - SFERAKON 2010. Riječ je o najstarijoj i navećoj konvenciji u Hrvatskoj, a održava se u organizaciji društva za znanstvenu fantastiku SFera iz Zagreba čiji osnutak bilježimo davne 1976. godine. Ovogodišnji SferaKon će biti održan od 23. do 25. travnja u prostorijama Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER-a).Tema ovogodišnje konvencije jest RETRO SF, s posebnim naglaskom na STEAMPUNK i SPACE OPERU koji su ujedno i tema ovogodišnje SFeraKonske zbirke. Pojmovi u tiskanim slovima vas dovode do ludila? Ohrabrujemo radoznale na posjet službenoj stranici ove konvencije. Tamo je i prikaz prostora, te korisnički nastrojena karta do prostorija FER-a.

Zasad je poznato da kotizacija za sva tri dana iznosi 90 kuna, dok posebne akcije/popuste ostvaruju članovi udruge SFera, organizirane grupe od 10 (ili više) osoba, te studenti FER-a. Dok rastu špekulacije oko programa i posebnog gosta, za eventualne novosti pratite naš svevremenski kalendar.

Maštoviti individualci s idejama za program neka se jave mailom:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  - koordinatorica SFeraKonskog progama
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  - koordinator udruga
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.?subject=Upit:" target="_self">


Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona