Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Agram Arena Winter 2007

Autor: Exxar

ums_agram_logo.jpgPoštovani igrači, minijaturisti i maketari !

Međunarodno natjecanje u igranju stolnih strateških igara Agram Arena Winter (2007.) navršava svoj peti rođendan !

Uz standardni međunarodni WHFB turnir, ove godine održat će se i prvo (zimsko) međunarodno natjecanje u bojanju minijatura pod nazivom Grička Vještica (Witch of Grič) !

AAW će se održavati 15-16.12. 2007. u Klubu SC, Zagreb, Savska cesta 25.

Ulaz je BESPLATAN za natjecatelje i posjetitelje !

Osvježavajuća pića za vrijeme turnira bit će besplatna za sve sudionike turnira. Za sve zainteresirane možemo naručiti i ručak po cijeni od 75Kn za obadva dana (odn. 37,50 Kn za jedan dan) kao i smještaj za petak odn. nedjelju - po cijeni od 105Kn / noć. Kako u ovom trenutku još čekamo odgovor sponzora, možemo vam reći da će smještaj za subotu (noć 15/16) biti ili besplatan, ili će se naplaćivati po povoljnih 75 Kuna. Potvrdu jedne od tih dviju opcija očekujte početkom prosinca.

Igrat će se vojskama od max. 2250 bodova, a sve minijature moraju biti obojane! Maksimalni broj sudionika je 80! Više detalja, kao i cjelokupna pravila, nalazi se na našim stranicama: www.ums-agram.hr

Prijave su od 01.12. do 09.12. (upute kako i gdje se prijaviti nalaze se u pravilima na stranicama udruge)!

Sva Vaša pitanja možete postaviti na ums.agram (AT) gmail.com. Radujemo se vašem dolasku !

Tomislav Petrović,
predsjednik UMS "Agram"


Turnir se održava pod visokim pokroviteljstvom Gradskog ureda za zdravstvo, rad, socijalnu zaštitu i branitelje Grada Zagreba. U suradnji s Vijećem za kulturu Studentskog centra, Zagreb.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona