Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Interliber 2007.

Autor: Aronys

interliber.jpg30. međunarodni sajam knjiga i učila, održat će se u razdoblju 7.-11. studenog. Sajam je pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske. Po svom značenju, sajam nadilazi nacionalne okvire i dobiva međunarodni značaj, uz "zemlje partnere" nastupom Mađarske (2003.g.), Bosne i Hercegovine (2004.g.), Hrvatske matice iseljenika (2005.g.) i Slovenije (2006.g.). Ove je godine "zemlja partner" Poljska.

Za prezentaciju izlagačkog programa, promocije novih naslova i ostale stručno-popratne aktivnosti bit će osigurana posebna pozornica i prostori za održavanje stručnih skupova, konferencija i radionica.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona