Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Istrakon 2010.

Autor: Isenhart
istakon2010.jpg

Istrakon je konvencija znanstvene fantastike i fantasyja koja se održava jednom godišnje u Pazinu, a sve to u cilju višednevnog druženja SF&F fanova i onih koji će to tek postati. I ove godine, konvencija će biti održana u Spomendomu grada Pazina, od 26. - 28.3.2010.

Glavni organizator konvencije je udruga za promicanje znanstvene fantastike i fantastike „SF&F Albus” Pazin, a što su nam spremili ove godine saznat ćemo tek za nekoliko dana kad se očekuje konkretnija najava programa i satnica zbivanja. U velikim nadama, očekujemo 2 dana kvalitetno osmišljenog programa koji se sastoji od predavanja, filmova, zabave, igara, sportskih natjecanja, izložbi, ugodnog druženja.

Zainteresirani ste za suradnju, gostovanje ili točku predavanja? Želite pomoći sa smještajem? Sugestije su više nego dobrodošle. Organizatori vas ohrabruju na kontakt, a pozvani ste i na službeni forum.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona