Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Grand Slam revival u Runi

Autor: Isenhart

Uzduž Radićeve ulice pa pored kipa Sv. Jurja - sljedećeg ponedjeljka (8. ožujka) cesta vodi kroz Kamenita vrata u prostore jedinog metal-bara u Zagrebu, Runa. Želite vidjeti i saznati više? Zašto ne? Ovim putem Runa poziva sve zainteresirane na ugodno druženje i pristupačne cijene pića

Iako Runa od samog nastanka privlači ljubitelje dobre glazbe, fantastike, a nerijetko i najobičnije prolaznike željne dobre atmosfere, ovaj nam put donosi jedinstven reuninon klijentele koja je nekad davno "prašila" po pivnici Grand Slam. 

Iako već prvog ponedjeljka ne očekujemo turnire, daleko od istine je tvrdnja da igre nisu dobrodošle. Cilj okupljanja je ponovno druženje te povezivanje s mlađom generacijom koja tek treba otkriti čari kvalitetnog roleplaya.

Ovaj i slični događaji su nastali entuzijazmom i radom nekolicine ljudi, a kakvu će ulogu imati u budućnosti, najbolje se uvjeriti osobno. Revival započinje u 21:00 sati (Opatička 5), a zabava i druženje će trajati sve do 2 sata poslije ponoći.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona