Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Bitka kod Samobora 1441.

Autor: Isenhart

bks1441.jpg7.3.2009, Vugrinščak podno Samobor-grada i TZ grada Samobora ponosno najavljuju i predstavljaju povijesni spektakl koji će svim prolaznicima dočarati bitku koja se daleke 1441. vodila negdje na bojnom polju između Samobora i Sv.Nedjelje.

Da ne zakoračamo preduboko u detalje prošlosti, samo ćemo natuknuti kakoje ovo sukob dvije vojske, a borba je završila Vitovčevom pobjedom dokje Banić spas od sigurne smrti pronašao u zatočeništvu. Te dvije vojske i ove godine predstavljajuRed srebrnog zmaja i Vitezovi zelingradski. Uz pomoć drva i čelika, vatre i strijela te golemog truda naših srednjovjekovnih udruga, promatrat ćemo ono što se u najmanju ruku naziva nezaboravnim. Bitku će ispratiti srednovjekovna gozba i sajam - utjeha za sve gladne i žedne, ali svakako oduševljene posjetioce ovog jednodnevnog događaja.

Program događanja i potpuni popis sudionika još nije poznat, ali se nestrpljivo očekuje u tijeku sljedećeg tjedna. Očekivanja ne nedostaje pa u međuvremenu proučite ovaj događaj u sekciji kalendar.

Portal Fantasy Hrvatska u ovaj događaj stupa kaomedijski pokrovitelj, što znači da osim bogate galerije možete očekivati i hvalevrijedan izvještaj.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona