Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Izbor za naj opremu i likove u sezoni 2009.

Autor: Isenhart

ognjeni_mac_zig.jpgPreostaje samo jedan dan prijave do malenog, ali tradicionalnog natjecanja za najkreativnije, istinske larpere. Za svoj trud, neki od njih će kao nagradu dobiti tokene u svojim klasama. Prijaviti se može bilo koji lik koji je započeo igru 2009. i bilo koji predmet koji je nastao u larp sezoni 2009. prije (20.02.10.) Rok prijave je sutra, 23.02.10 23:59. 

Kategorije su sljedeće:

  • Najbolje oružje - ocjenivat će se po učinkovitosti u borbi i po kulnes faktoru.
  • Najbolja odjeća- može se prijaviti odjevni predmet ili cijeli softkit (znači bez oklopa) ocjenjuje se po izgledu i kvaliteti izrade.
  • Najbolji oklop- Prijavljuje se jedan dio oklopa (podrazumjeva se par bracera ili greavesa) ocjenjuje se po kvaliteti izrade i izgledu.
  • Najbolji lik- prijavljuje se samo jedan lik (bez njegovih alter ega ili sl.) ocjenjuje se po kvaliteti roleplaya i konzistentnošću nastupa.
  • Najbolji početnik- bilo koji igrač koji je počeo igrati u sezoni 2009., ocjenjuje se po količini napretka.

Glasanje će biti objavljeno idući dan, 24.02.2010. na gosišnjoj skupštini Udruge Ognjeni Mač, a kako poslati ispravnu prijavu pogledajte na ovom linku. LARP je najlakše objasniti kao D&D (ili sličan pencil 'n' paper) u kojem se ne sudjeluje preko olovke, papira i prepričavanja već preko mača, pregovaranja i proživljavanja (ili kako se to popularnije kaže „u živo“). Kompletno objašnjenje pročitajte u članku - "Općenito o LARP-u"...

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona