Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Zagorkin "Crveni ocean"

Autor: ns1

marijajuriczagorkatext.jpg Možda najpoznatija po svom serijalu romana "Grička vještica", Marija Jurić Zagorka može se smatrati jednim od prvih domaćih pisaca koji su počeli primjenjivati elemente fantastičnog ili nadnaravnog.

Njezin netiskani, ali objavljeni roman "Crveni ocean" je možda njezin najviše znanstevnofantastični roman, a upravo o njemu će se govoriti u četvrtak 17.12. u Zagrebu.

Tomislav Šakić će održati predavanje o romanu "Crveni ocean" s početkom u 19 h u memorijalnom prostoru "Zagorka" na Dolcu 8 u Zagrebu. Portal Culturenet.hr prenosi da će se na predavanju govoriti o tome je li taj roman uopće znanstvenofantastičan i zašto, te kako, se to sve uklapa u sliku Zagorke kakvu danas gradimo.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona