Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Agram Arena Winter 2009. - Warhammer Fantasy Battles

Autor: ns1

slika_za_web_copy.jpg Svi ljubitelji Warhammera su napokon došli na svoje. Ovaj vikend od 12.12. do 13.12. u Zagrebu će se održati jedan od najvećih Warhammer turnira - Agram Arena Winter. Organizator turnira je zagrebačka Udruga minijaturista, maketara i igrača stolno strateških igara - "AGRAM" odnosno UMS-AGRAM.

Prijave za igrače su zaključene, a u subotu u 10h je službeni početak turnira i prve bitke. Turnir će trajati cijeli dan u subotu i nedjelju sve do 20-21 sat navečer kad će kraj turnira označiti podjela nagrada.

Agram Arena Winter će se održati u galeriji "Zvonimir",Bauerova 33 u Zagrebu, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje. Dakle, dobrodošli ste gledati i pratiti pobjednike do samog kraja turnira.

Više detalja o samom turniru potražite na službenim stranicama organizatora ili u našem kalendaru.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona