goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Agram Arena Winter 2009. - Warhammer Fantasy Battles

Autor: ns1

slika_za_web_copy.jpg Svi ljubitelji Warhammera su napokon došli na svoje. Ovaj vikend od 12.12. do 13.12. u Zagrebu će se održati jedan od najvećih Warhammer turnira - Agram Arena Winter. Organizator turnira je zagrebačka Udruga minijaturista, maketara i igrača stolno strateških igara - "AGRAM" odnosno UMS-AGRAM.

Prijave za igrače su zaključene, a u subotu u 10h je službeni početak turnira i prve bitke. Turnir će trajati cijeli dan u subotu i nedjelju sve do 20-21 sat navečer kad će kraj turnira označiti podjela nagrada.

Agram Arena Winter će se održati u galeriji "Zvonimir",Bauerova 33 u Zagrebu, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje. Dakle, dobrodošli ste gledati i pratiti pobjednike do samog kraja turnira.

Više detalja o samom turniru potražite na službenim stranicama organizatora ili u našem kalendaru.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona