godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Agram Arena Winter 2009. - Warhammer Fantasy Battles

Autor: ns1

slika_za_web_copy.jpg Svi ljubitelji Warhammera su napokon došli na svoje. Ovaj vikend od 12.12. do 13.12. u Zagrebu će se održati jedan od najvećih Warhammer turnira - Agram Arena Winter. Organizator turnira je zagrebačka Udruga minijaturista, maketara i igrača stolno strateških igara - "AGRAM" odnosno UMS-AGRAM.

Prijave za igrače su zaključene, a u subotu u 10h je službeni početak turnira i prve bitke. Turnir će trajati cijeli dan u subotu i nedjelju sve do 20-21 sat navečer kad će kraj turnira označiti podjela nagrada.

Agram Arena Winter će se održati u galeriji "Zvonimir",Bauerova 33 u Zagrebu, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje. Dakle, dobrodošli ste gledati i pratiti pobjednike do samog kraja turnira.

Više detalja o samom turniru potražite na službenim stranicama organizatora ili u našem kalendaru.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona