Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

"Maksimir 23" u organizaciji Udruge Ognjeni mač

Autor: Isenhart

ognjenivetical2manji.jpgUdruga "Ognjeni mač" iz Zagreba osnovana je davne 2005. godine s ciljemorganizacije i provođenja LARP-a u Hrvatskoj i edukaciji njezinihstanovnika o ovoj relativno novoj aktivnosti. Nerijetko je članove moguće vidjeti i na većim i manjim konvencijama fantastike diljem Lijepe Naše.

Najava koju upravo čitate samo je jedan od događaja koji su se proteklih godina odvijali u gradskom parku grada Zagreba, Maksimiru. Tip igre svodi se na kvalitetnu priču role-play tipa, a organizatori tvrde da će biti održan na "standarnom" mjestu. Zbog rasporeda aktivnosti udruge u predstojećem vremenskom razdoblju,ovaj "Maksimir" neće biti otkazan u slučaju hladnoće, kiše ili snijega.

LARP će biti održan 12. prosinca, a za sve dodatne informacije i pitanja pogledajte službeni forum Udruge.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona