xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Izvještaj sa ŠTRUMF-a 2009!

Autor: ns1

pb283309.jpg ŠTRUMF 2009 je gotov, a već se veselimo SNORKY-u, odnosno ljetnoj inačici ŠTRUMF-a koja se planira za iduću godinu.

Iako je ove godine samo 16 sudionika prisustvovalo ovom tajnom okupljanju (SFera, 3.zmaj, Kulturni front, Fantasy Hrvatska), ipak je svima ostalo u lijepom sjećanju.

Kroz druženje, igranje i fizičke aktivnosti napunile su se baterije i svi oni teški trenuci za vrijeme trajanja njihovih konvencija su se isplatili. Kako biste dobili malo bolji uvid, pogledajte naš izvještaj i galeriju.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona