Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Izvještaj sa ŠTRUMF-a 2009!

Autor: ns1

pb283309.jpg ŠTRUMF 2009 je gotov, a već se veselimo SNORKY-u, odnosno ljetnoj inačici ŠTRUMF-a koja se planira za iduću godinu.

Iako je ove godine samo 16 sudionika prisustvovalo ovom tajnom okupljanju (SFera, 3.zmaj, Kulturni front, Fantasy Hrvatska), ipak je svima ostalo u lijepom sjećanju.

Kroz druženje, igranje i fizičke aktivnosti napunile su se baterije i svi oni teški trenuci za vrijeme trajanja njihovih konvencija su se isplatili. Kako biste dobili malo bolji uvid, pogledajte naš izvještaj i galeriju.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona