goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Najavljujemo ŠTRUMFkon!

Autor: ns1

strumf.jpg Ostatak svijeta (američkog) ima svoje SMOFkone (SMOF - Secret Masters Of Fandom), tajna okupljanja organizatora raznih SF konvencija.

Ugledavši se na njih, i naši organizatori konvencija poput SFeraKona, IstraKona, RiKona, EsseKona i drugih su se odlučili okupljati na jednoj konvenciji koju su oni pripremili samo za svoj gušt. I tako je stvoreno "tajno" ime ŠTRUMFkon, odnosno: ŠTufi, Rezignirani, Ujedinjeni Majstori Fandoma.

ŠTRUMF će se održati ovaj vikend na tajnoj lokaciji koja je objavljena svega nekolicini pozvanih, a početkom idućeg tjedna možete očekivati i kratki izvještaj s jednog elitnog događaja za SF-fantasy populaciju.

Povodom ovog događaja napravili smo i intervju s organizatorima ŠTRUMF-a kako bismo vas bolje upoznali s ovom novom konvencijom, a možda i motivirali da i vi krenete u šumu kako biste upoznali (ili postali) štrumf.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona