marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

Najavljujemo ŠTRUMFkon!

Autor: ns1

strumf.jpg Ostatak svijeta (američkog) ima svoje SMOFkone (SMOF - Secret Masters Of Fandom), tajna okupljanja organizatora raznih SF konvencija.

Ugledavši se na njih, i naši organizatori konvencija poput SFeraKona, IstraKona, RiKona, EsseKona i drugih su se odlučili okupljati na jednoj konvenciji koju su oni pripremili samo za svoj gušt. I tako je stvoreno "tajno" ime ŠTRUMFkon, odnosno: ŠTufi, Rezignirani, Ujedinjeni Majstori Fandoma.

ŠTRUMF će se održati ovaj vikend na tajnoj lokaciji koja je objavljena svega nekolicini pozvanih, a početkom idućeg tjedna možete očekivati i kratki izvještaj s jednog elitnog događaja za SF-fantasy populaciju.

Povodom ovog događaja napravili smo i intervju s organizatorima ŠTRUMF-a kako bismo vas bolje upoznali s ovom novom konvencijom, a možda i motivirali da i vi krenete u šumu kako biste upoznali (ili postali) štrumf.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona