Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljujemo ŠTRUMFkon!

Autor: ns1

strumf.jpg Ostatak svijeta (američkog) ima svoje SMOFkone (SMOF - Secret Masters Of Fandom), tajna okupljanja organizatora raznih SF konvencija.

Ugledavši se na njih, i naši organizatori konvencija poput SFeraKona, IstraKona, RiKona, EsseKona i drugih su se odlučili okupljati na jednoj konvenciji koju su oni pripremili samo za svoj gušt. I tako je stvoreno "tajno" ime ŠTRUMFkon, odnosno: ŠTufi, Rezignirani, Ujedinjeni Majstori Fandoma.

ŠTRUMF će se održati ovaj vikend na tajnoj lokaciji koja je objavljena svega nekolicini pozvanih, a početkom idućeg tjedna možete očekivati i kratki izvještaj s jednog elitnog događaja za SF-fantasy populaciju.

Povodom ovog događaja napravili smo i intervju s organizatorima ŠTRUMF-a kako bismo vas bolje upoznali s ovom novom konvencijom, a možda i motivirali da i vi krenete u šumu kako biste upoznali (ili postali) štrumf.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona