Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Gordon Dahlquist u Hrvatskoj

Autor: Isenhart

danquilstualgoritmusmall.jpgGordon Dahlquist, američki pisac i režiser kazališnih drama, gostovat će diljem Hrvatske u razdoblju 16. - 21. studenoga povodom promocije svog prvog romana "Staklene knjige kradljivaca snova" u nakladi Algoritma. Zagreb, Split i Dubrovnik samo su neki od gradova koji će udomaćiti ovog darovitog i fascinantnog autora.

Naziv u originalu glasi The Glass Books of the Dream Eaters, a roman najlakše možemo definirati kao hibrid fantazije i znanstvene fantastike. Naravno, tu je i hrpa kompleksnih elemenata misterije i suvremene beletristike. Ne propustite promociju u Zagrebu, i to večeras (ponedjeljak) u Klubu književnika (Trg bana J.Jelačića 7/1) u 19:30 sati. Popis, datume i vrijeme gostovanja u ostalim gradovima pogledajte na ovom plakatu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona