Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Početak Interlibera 2009.

Autor: Isenhart

interliber2009.jpgJutros, 11.11, je na području Zagrebačkog Velesajma, točnije u granicama 15 700 četvornih metara, otvoren 32. međunarodni sajam knjiga i učila - INTERLIBER. Sajam se održava pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske, a okuplja i mnoštvo inozemnih sudionika, mnogobrojnih prezentacija i nastupa pisaca/nakladnika. Događaj koji čitava intelektualno osvještena populacija čeka veći dio godine, potrajat će do 15.11, a više o sadržaju i programu izlaganja možete pročitati u kalendaru. Željni malo statistike, prenosimo vam informaciju da na ovogodišnjem Sajmu sudjeluje 290 izlagača iz čak 9 zemalja. Katalog izlagača i informacije za posjetitelje možete pročitati na službenoj stranici ZV-a.

Uz Interliber, vrijedi spomenuti da se istovremeno odvija i Sajam glazbe i multimedije. Organizatori najavljuju i novu točku - festival plesa, natjecanje za sve uzraste.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona