Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

U tijeku: CRŠ - 12. međunarodni festival stripa

Autor: Isenhart

crtanishowplakat_2009a.jpgU tijeku je trodnevni festival stripa koji će obradovati čitave generacije ljubitelja crteža i kvalitetne priče. Obilježavanje 12. po redu obljetnice, 2009. ima štih posebnog međunarodnog značenja, a održat će se u Zagrebačkom kazalištu mladih i kinu Europa od 6. do 8. studenog.

Već ovih trenutaka možete uživati u sajmu stripa do 19 sati, kada započinju izložbe gostiju festivala. Čitav program sa satnicom (i izvornu najavu) pogledajte u kalendaru našeg portala. Gosti festivala su Jean-Pierre Pecau, Danijel Žeželj, Zoran Smiljanić, Željko Pahek i Zoran Janjetov.

Pokrovitelji ovog jedinstvenog događaja su Ministarstvo kulture Republike Hrvatske i Gradski ured za kulturu grada Zagreba.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona