Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Tad Williams i kalendarčići

Autor: Belmorn

williams_kalendarAko pratite ovaj portal, sigurno ste čuli za fantasy pisca Tad Williamsa. No vjerojatno niste znali da je Williams vjerojatno čuo za portal prije od vas! Pogledajte video i sve će vam biti jasno.

Davne 2007. godine, kad je Fantasy Hrvatska tek počeo sa djelovanjem, vodili smo razgovor sa Williamsom tokom njegovog posjeta Zagrebu. Za kraj smo mu htjeli ostaviti kalendar, no uspostavilo se da ga on već ima.

Kako je kalendar doputovao do njega ako se čovjek tek pojavio u Hrvatskoj? Odgovor leži kod Olega Hmilice, poljskog obožavatelja znanstvene fantastike i čestog posjetitelja hrvatskih konvencija. Oleg je ranije te godine uzeo kalendar na Sferakonu, odnio ga kući i na poljskoj ga konvenciji kao štafetu predao Williamsu, koji se tek spremao doći u naše krajeve.

Ovaj smo zagubljeni video slučajno pronašli kopajući kroz arhivu, tako da možete sami pogledati ovu neobičnu situaciju.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona