Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Spiel 2009

Autor: Exxar

spiel-logo.jpgU njemačkom Essenu upravo je održan ovogodišnji međunarodni sajam društvenih igara Internationale Spieltage ili skraćeno Spiel. Radi se o najvećem svjetskom okupljanju gamera gdje proizvođači, distributeri i prodavači dolaze sklapati nove poslove i izlagati svoje artikle, a igrači isprobavati najnovije (i one malo manje nove) igre, te se uz popust opskrbljivati samim igrama i različitom dodatnom opremom.

Spiel je jedan ogromni događaj kojeg zaista vrijedi doživjeti, a mi vam donosimo kratak pregled. Stoga pročitajte naš članak ili se zaputite u galeriju gdje možete pogledati brojne slike sa lica mjesta.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona