Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Agram Arena Winter 2009.

Autor: Isenhart

mmsagram.jpgUdruga minijaturista, maketara i igrača stolnih strateških igara (SSI) "Agram" iz Zagreba poziva na VII. po redu međunarodno natjecanje u igranju SSI, pod nazivom Agram Arena Winter 2009. Posebno veseli činjenica da je ulaz besplatan, a uz scenarije stolne igre Warhammer: The Game of Fantasy Battles organizatori igračima također nude osvježavajuća pića.

Turnir će se održati 12. i 13. prosinca u galeriji "Zvonimir",Bauerova 33, Zagreb, a smještaj i hrana također mogu biti osigurani po pristupačnim cijenama. Turnir će ugostiti maksimalno 68 sudionika. Detalje, pravila i odgovore na često postavljena pitanja možete pogledati na službenoj stranici MMS-a "Agram" ili kalendaru portala.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona