Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Stiže Essekon 2009.

Autor: Isenhart

ess-plakat2009.jpgSF udruga "GAIA" obavještava da će ESSEKON, trinaesto okupljanje ljubitelja znanstvene fantastike, fantazije, horora i srodnih žanrova, biti održano od 13. do 15.11. Za one koji ne znaju, Udruga se bavi promicanjem spomenutih žanrova na području Osijeka i Slavonije, a postoji već 11 godina.

Konstantan rad udruge rezultirao je titulom glavnog organizatora godišnje konvencije ESSEKON koja će ovaj put potrajati 3 dana, a plakat i službenu najavu možete pogledati ovdje (kao i sadržaj i satnicu - pravovremeno). Po pitanju programa saznajemo da će sadržaj biti izložen 5. studenog. Posjetitelji za cijenu od 50 kuna mogu očekivati zanimljiv multimedijalni sadržaj, okrugle stolove predavanja, projekcije, izložbe, društveno-obrazovne kvizove itd. Essekon nastoji obogatiti kulturnu ponudu Grada Osijeka. Nema potrebe spominjati da svojim dolaskom potičete kreativnost, praktičnu primjenu veće lepeze pozitivnih društvenih vrijednosti. Essekon će biti održan u prostorijama galerije Kazamat u Jagićevoj 2, Osijek.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona