Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Izvještaj i galerija srednjovjekovnog turnira u Podsusedu

Autor: Isenhart

susedgrad.jpgJučer, datuma 18.10., uspješno je održan jednodnevni viteški turnir u Podusedu. Vrijeme nas je poslužilo, iako se povremeno sumnjalo u skori početak kiše. Nepunih pola sata vožnje od Zagreba, Podsused i zidine Susedgrada odigrali su ulogu izvrsnog domaćina za srednjovjekovno slavlje. Turnir je organiziran u sklopu Podsusedskih svečanosti, manifestacije koja traje od 23.09. do 11.11.

Za vas smo pripremili bajnu galeriju i detaljniji izvještaj - klikom na jedan od linkova prenosimo doživljaje iz prve ruke. Turnir je počeo u 10:00, a završio u 20:00 sati.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona