xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Završio je RiKon 2009!

Autor: ns1

U nedjelju 11.10.2009. završila je ovogodišnja riječka konvencija o znanstvenoj fantastici i fantastici.

Specifičnost RiKona 2009 je njegova lokacija koja je ove godine bila u bivšoj vojnoj utvrdi koja je sagrađena 1941.godine, a danas je u njoj smješten Astronomski centar Rijeka (ACR). RiKon 2009 trajao je 3 dana, iako je većina programa počinjala iza 15h, a većina posjetitelja izrazila je zadovoljstvo ovogodišnjim RiKonom i njegovom organizacijom. Zanimljivo je što je gost ovogodišnjeg RiKona bila i saborska zastupnica dr. Mirela Holy koja je održala predavanje na temu "Mitske junakinje u fantasy i SF književnosti".

Za vas smo pripremili izvještaj i galeriju slika, a najavljujemo i video materijal na našem YouTube kanalu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona