Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Završio je RiKon 2009!

Autor: ns1

U nedjelju 11.10.2009. završila je ovogodišnja riječka konvencija o znanstvenoj fantastici i fantastici.

Specifičnost RiKona 2009 je njegova lokacija koja je ove godine bila u bivšoj vojnoj utvrdi koja je sagrađena 1941.godine, a danas je u njoj smješten Astronomski centar Rijeka (ACR). RiKon 2009 trajao je 3 dana, iako je većina programa počinjala iza 15h, a većina posjetitelja izrazila je zadovoljstvo ovogodišnjim RiKonom i njegovom organizacijom. Zanimljivo je što je gost ovogodišnjeg RiKona bila i saborska zastupnica dr. Mirela Holy koja je održala predavanje na temu "Mitske junakinje u fantasy i SF književnosti".

Za vas smo pripremili izvještaj i galeriju slika, a najavljujemo i video materijal na našem YouTube kanalu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona