Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Započinje Rikon!

Autor: Isenhart

rikon2009plakat.jpgU tijeku je prvi (od ukupno 3) dan konvencije fantastike koja se od 1997. godine održava u prvoj polovici listopada u Rijeci. O Rikonu ste proteklih dana puno čuli i pročitali, pa tako i na našem portalu. Ono što vam ovog put donosimo jest satnica (.XLS Excel ili HTML format).

Kao što se da naslutiti, Fantasy Hrvatska opet nastavlja tradiciju medijskog pokroviteljstva. Tako Vas upućujemo da upravo na ovome mjestu pronađete redovite "blitz" izvještaje, galeriju i konačni osvrt kad za to bude vrijeme. Između ostalog, iskreno se nadamo da će Vaš povratak s Rikona donijeti samo dobre doživljaje. Otvaranje konvencije započinje u 18:30 u astronomskom centru (Hol). Uživajte!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona