Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Novosti iz 3. Zmaja

Autor: Isenhart

rikon2009plakat.jpgUdruga 3. Zmaj iz Rijeke prenosi konačan program ovogodišnjeg Rikona koji započinje 9., a završava 10. listopada. Kratak osvrt dovodi velik broj radoznalih do entuzijastičnog zaključka: za cijenu od 40 kuna po osobi, ovogodišnja konvencija obećava. Tako su organizatori sadržaj svrstali pod sljedeće kategorije:

- predavanja
- kvizovi (Battlestar Galactica, Useless Trivia Quiz)
- projekcije (Čudovište iz Tamiša, Zvezda 3)
- radionice (steampunk, chainmail)
- igre/turniri (Dungeons & Dragons 3.5, Put na Mjesec, Space Miner)
- ostala događanja.

  Želite znati više? Imamo rješenje: referencu na detaljni program za Rikon 2009, a uskoro i satnicu. Posjetite virtualne dvore 3. Zmaja i između ostalog saznajte raspored turističkoga autobusa čiji će prijevoz aktualnih dana biti besplatan.

  Goblinov gebis

  Galerija

  Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

  Povezivanje

  Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

   
  Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

  Prijatelji

  Korisnička zona