Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Dani srednjovjekovne Medvedice u slikama

Autor: Isenhart

sdanimedevdica.jpgKrajem prošlog mjeseca uspješno je održana kulturno-turistička manifestacija "Srednjovjekovni dani na Medvednici", kao i svake godine u ranu jesen. Na dan 27.09. oživljavljeli smo običaje i duh srednjeg vijeka. Zahvaljujući Seekeru, dugogodišnjem članu eydiške zajednice, pružamo vam uvid u galeriju.

Ovo je već 4. po redu festival održan pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture. Posjetitelji su ponovno kušali srednjovjekovne specijalitete, plesali uz glazbu putujućih bardova i brusili vještine u baratanju oružjem.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona