Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Rikon 2009: Zatišje pred oluju

Autor: Isenhart

rikon2009plakat.jpgNekako nam se čini da svi protekli dani nose pojam Rikona u nazivu... Ako još razmišljate o dolasku u Rijeku, imajte na umu da konvencija traje od 9. do 11. listopada.

Rikon će, kao i svake godine, ponuditi mnoštvo edukativnog, ali i zabavnog sadržaja na čak 3 lokacije. Cilj konvencije jest promoviranje fantastike u umjetnosti, upoznavanje i edukacija korisnikao temama vezanim ili bliskim poljima znanstvene fantastike, fantasyja,horora i najnovijih dostignuća u znanosti. Više o svemu pročitajte na stranicama kalendara, a svakako bacite oko na često postavljana pitanja (FAQ)

Osim gostovanja uredništva portala Fantasy Hrvatska, možda će vas zanimati i dolazak članova Eydis zajednice, a u dogovorima možete sudjelovati i Vi putem službenog foruma.  

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona