godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

X-Files Revised Humor Night

Autor: ns1

xfiles.jpgX-Files Humor Night dobiva svoj nastavak - jer ima onih koji se vole smijati za vrijeme gledanja Dosjea X.

Ukoliko niste upoznati, u Hrvatskoj je pokrenuta online zajednica ljubitelja serije "X-Files". Njihovo okupljalište je forum na adresi http://xfilescroatia.proboards.com, a jedna od njihovih aktivnosti jest upravo organiziranje večeri Dosjea-X kada se prikazuju epizode koje su članovi foruma odabrali. Tako je kao test pokrenut X-files Humor Night i prošao je očito više nego dobro jer ovaj petak slijedi njegov nastavak.

Članovihrvatskog X-Files foruma su na forumu izabrali epizode koje su dovoljno zabavne i humoristične da bi ih bilošteta ne pogledati, a nisu prikazane u prvoj projekcijskoj večeri.Naravno, bit će prikazana i Bad Blood, po mišljenju mnogih najsmješnijaepizoda "Dosjea X" koja je zbog toga nužna na jednoj ovakvoj tematskojvečeri pa je konačan popis epizoda koje će se prikazivati: Bad Blood, Hollywood AD, Syzygy, Clyde Bruckman's Final Repose, Rain King i Three of the Kind.

Projekcijskavečer se održava 25.09.2009.g. s početkom u 19h u prostorijama udrugeSGAlliance, Selska 48, Zagreb. Svi su pozvani!

Trailer možete pogledati na YouTube stranicama.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona