xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

X-Files Revised Humor Night

Autor: ns1

xfiles.jpgX-Files Humor Night dobiva svoj nastavak - jer ima onih koji se vole smijati za vrijeme gledanja Dosjea X.

Ukoliko niste upoznati, u Hrvatskoj je pokrenuta online zajednica ljubitelja serije "X-Files". Njihovo okupljalište je forum na adresi http://xfilescroatia.proboards.com, a jedna od njihovih aktivnosti jest upravo organiziranje večeri Dosjea-X kada se prikazuju epizode koje su članovi foruma odabrali. Tako je kao test pokrenut X-files Humor Night i prošao je očito više nego dobro jer ovaj petak slijedi njegov nastavak.

Članovihrvatskog X-Files foruma su na forumu izabrali epizode koje su dovoljno zabavne i humoristične da bi ih bilošteta ne pogledati, a nisu prikazane u prvoj projekcijskoj večeri.Naravno, bit će prikazana i Bad Blood, po mišljenju mnogih najsmješnijaepizoda "Dosjea X" koja je zbog toga nužna na jednoj ovakvoj tematskojvečeri pa je konačan popis epizoda koje će se prikazivati: Bad Blood, Hollywood AD, Syzygy, Clyde Bruckman's Final Repose, Rain King i Three of the Kind.

Projekcijskavečer se održava 25.09.2009.g. s početkom u 19h u prostorijama udrugeSGAlliance, Selska 48, Zagreb. Svi su pozvani!

Trailer možete pogledati na YouTube stranicama.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona