Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Fantastični srednjovjekovni književni sajam

Autor: ns1

cekate.jpg Subota je, obavili ste jutarnji plac i shopping i imate sat-dva do ručka. Kako ih potrošiti? Uzmite si vremena, malo odgodite ručak i zaletite se do parka Stara Trešnjevka u Zagrebu jer vas tamo čeka naš prvi "Fantastični srednjovjekovni književni sajam".

Već u 12h bit će predstavljanje knjige "Život trubadura", a za vrijeme cijelog trajanja sajma moći ćete mijenjati svoje knjige ili neke druge predmete za knjige Autorske kuće prema željama i vlastitoj procjeni.

Više o događaju pogledajte na stranicama CeKaTe-a. Organizator događaja je Centar za kulturu Trešnjevka.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona