jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Fantastični srednjovjekovni književni sajam

Autor: ns1

cekate.jpg Subota je, obavili ste jutarnji plac i shopping i imate sat-dva do ručka. Kako ih potrošiti? Uzmite si vremena, malo odgodite ručak i zaletite se do parka Stara Trešnjevka u Zagrebu jer vas tamo čeka naš prvi "Fantastični srednjovjekovni književni sajam".

Već u 12h bit će predstavljanje knjige "Život trubadura", a za vrijeme cijelog trajanja sajma moći ćete mijenjati svoje knjige ili neke druge predmete za knjige Autorske kuće prema željama i vlastitoj procjeni.

Više o događaju pogledajte na stranicama CeKaTe-a. Organizator događaja je Centar za kulturu Trešnjevka.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona