jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Prvi dan Warhammer turnira

Autor: ns1

plakat.jpg Ove subote, 12. rujna 2009., završio je prvi dan Warhammer Fantasy Battles turnira "Topor Masters Invitational" u Samoboru.

Na turniru su mogli nastupiti samo pozvani igrači, te se svih 16 igrača i pojavilo. Igrali su samo najbolji od najboljih i prve 3 bitke svakako su bile zanimljive.

Najzanimljivija bitka dolazi u nedjelju kada će igrači igrati s protivnikovom vojskom te tako pokazati svoje taktičko i strateško umijeće.

Rang listu od subote i detaljniji izvještaj možete pročitati na portalu, kao i pogledati fotografije u našoj galeriji.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona