Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Prvi dan Warhammer turnira

Autor: ns1

plakat.jpg Ove subote, 12. rujna 2009., završio je prvi dan Warhammer Fantasy Battles turnira "Topor Masters Invitational" u Samoboru.

Na turniru su mogli nastupiti samo pozvani igrači, te se svih 16 igrača i pojavilo. Igrali su samo najbolji od najboljih i prve 3 bitke svakako su bile zanimljive.

Najzanimljivija bitka dolazi u nedjelju kada će igrači igrati s protivnikovom vojskom te tako pokazati svoje taktičko i strateško umijeće.

Rang listu od subote i detaljniji izvještaj možete pročitati na portalu, kao i pogledati fotografije u našoj galeriji.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona