xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

Topor Masters - Warhammer fantasy turnir

Autor: ns1

warhammer_book_300.jpg Jedna od najpoznatijih stolno strateških igara, Warhammer Fantasy battles, je dobila još jedan turnir.

Za razliku od ostalih turnira koji su u potpunosti otvoreni za sve igrače, na ovom turniru će se susresti samo najbolji od najboljih, odnosno radi se o turniru prizivne prirode. Dakle, ako niste dobili pozivnicu ne možete pristupiti turniru. Kriterij odabira sudionika je isključivo turnirski uspjeh u sezoni, a gledatelji su naravno dobro došli. Svakako možemo očekivati jako dobre bitke, taktike i strategije, kao i vrhunski obojane vojske i terene.

Topor Masters Invitational turnir će se održati 12. i 13. rujna 2009. u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Samoboru. Organizator turnira je nova udruga "Udruga ljubitelja fantastike i stolnih strateških igara 'Topor'" kojima je ovo prvi turnir u organizaciji, ali članovi udruge imaju dugogodišnje iskustvo sudjelovanja u mnogim turnirima.

Više informacija o samom turniru, pravila te lokaciju i kontakt potražite u našem kalendaru ili na forumu udruge.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona