marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

Topor Masters - Warhammer fantasy turnir

Autor: ns1

warhammer_book_300.jpg Jedna od najpoznatijih stolno strateških igara, Warhammer Fantasy battles, je dobila još jedan turnir.

Za razliku od ostalih turnira koji su u potpunosti otvoreni za sve igrače, na ovom turniru će se susresti samo najbolji od najboljih, odnosno radi se o turniru prizivne prirode. Dakle, ako niste dobili pozivnicu ne možete pristupiti turniru. Kriterij odabira sudionika je isključivo turnirski uspjeh u sezoni, a gledatelji su naravno dobro došli. Svakako možemo očekivati jako dobre bitke, taktike i strategije, kao i vrhunski obojane vojske i terene.

Topor Masters Invitational turnir će se održati 12. i 13. rujna 2009. u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Samoboru. Organizator turnira je nova udruga "Udruga ljubitelja fantastike i stolnih strateških igara 'Topor'" kojima je ovo prvi turnir u organizaciji, ali članovi udruge imaju dugogodišnje iskustvo sudjelovanja u mnogim turnirima.

Više informacija o samom turniru, pravila te lokaciju i kontakt potražite u našem kalendaru ili na forumu udruge.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona