Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Topor Masters - Warhammer fantasy turnir

Autor: ns1

warhammer_book_300.jpg Jedna od najpoznatijih stolno strateških igara, Warhammer Fantasy battles, je dobila još jedan turnir.

Za razliku od ostalih turnira koji su u potpunosti otvoreni za sve igrače, na ovom turniru će se susresti samo najbolji od najboljih, odnosno radi se o turniru prizivne prirode. Dakle, ako niste dobili pozivnicu ne možete pristupiti turniru. Kriterij odabira sudionika je isključivo turnirski uspjeh u sezoni, a gledatelji su naravno dobro došli. Svakako možemo očekivati jako dobre bitke, taktike i strategije, kao i vrhunski obojane vojske i terene.

Topor Masters Invitational turnir će se održati 12. i 13. rujna 2009. u maloj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Samoboru. Organizator turnira je nova udruga "Udruga ljubitelja fantastike i stolnih strateških igara 'Topor'" kojima je ovo prvi turnir u organizaciji, ali članovi udruge imaju dugogodišnje iskustvo sudjelovanja u mnogim turnirima.

Više informacija o samom turniru, pravila te lokaciju i kontakt potražite u našem kalendaru ili na forumu udruge.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona