Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

8. festival fantastične književnosti

Autor: ns1

fantasticnabicaistre.jpg8. Festival znanstvenofantastične i fantasy književnosti uz predstavljanje SF&F knjiga i čitanja uživo SF&F pisaca iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije i ostalih susjednih zemalja će se održati i ove godine u Pazinu, u samom središtu Istre.

Festival počinje 7. kolovoza 2009 (petak). u 20h, a ove godine u modi su "dinosauri, a završava 8.8. oko ponoći.

Ubrzo se očekuje kompletan program kao i informacije o knjigama koje će biti predstavljene.

Organizatori festivala su udruga Albus iz Pazina, JV Klub, TZSI, POU Pazin, Bale i još mnogi drugi.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona