jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Otvorenje izložbe Milivoja Ćerana u Galeriji ULRICH

Autor: ns1

izlozba_13.jpgU četvrtak 28.5. u galeriji ULRICH kod Dežmanovog prolaza u Zagrebu, održalo se svečano otvorenje izložbe ilustracija Milivoja Ćerana. Sam događaj uveličali su vitezovi Reda Srebrnog Zmaja, te grupa "The Slip" sa svojom svirkom.

Izložbu su otvorile Tea Bilić u ime grupe LIKUM te autorica predgovora Saša Brkić. Izložba je otvorena za sve do 19.6. radnim danom (9-20 h) i subotom (9-14 h). Na otvorenju se pojavilo preko 200 ljudi što je za naše pojmove pristojan broj, što je i za očekivati kad se radi o našem najpoznatijem fantasy ilustratoru. Na izložbi su izložene ilustracije nastale u zadnje 3 godine, odnosno od zadnje samostalne izložbe.

U našoj galeriji možete pogledati slike s otvorenja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona