marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

Otvorenje izložbe Milivoja Ćerana u Galeriji ULRICH

Autor: ns1

izlozba_13.jpgU četvrtak 28.5. u galeriji ULRICH kod Dežmanovog prolaza u Zagrebu, održalo se svečano otvorenje izložbe ilustracija Milivoja Ćerana. Sam događaj uveličali su vitezovi Reda Srebrnog Zmaja, te grupa "The Slip" sa svojom svirkom.

Izložbu su otvorile Tea Bilić u ime grupe LIKUM te autorica predgovora Saša Brkić. Izložba je otvorena za sve do 19.6. radnim danom (9-20 h) i subotom (9-14 h). Na otvorenju se pojavilo preko 200 ljudi što je za naše pojmove pristojan broj, što je i za očekivati kad se radi o našem najpoznatijem fantasy ilustratoru. Na izložbi su izložene ilustracije nastale u zadnje 3 godine, odnosno od zadnje samostalne izložbe.

U našoj galeriji možete pogledati slike s otvorenja.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona