Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

R. Scott Bakker - SFeraKon GoH intervju

Autor: Belmorn

bakker-fhr.jpgDonosimo vam iscrpni intervju s ovogodišnjim gostom SFeraKona, kanadskim fantasy piscem R. Scottom Bakkerom.

Bakker za Fantasy Hrvatsku priča o seriji knjiga "Princ Ničega", o svojim najdražim likovima, ali i o svom SF trileru "Neuropath". Osim toga, govori o izgradnji fantasy svijeta Earwe u koji je smjestio radnju svojih knjiga, mogućnosti ekranizacije njegovih djela, budućim projektima, te daje savjete mladim piscima. Naravno, dao je i odgovor na vječito pitanje - kako se izgovara njegovo prezime?

Intervju, koji traje gotovo dvadeset minuta, podijeljen je u dva dijela te ga možete pogledati na našem YouTube kanalu.

Linkovi za prvi i drugi dio intervjua.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona