Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najbrži dobiva kartu za SFeraKon 2009!

Autor: ns1

clanak.jpg Dakle, najbržem i najtočnijem poklanjamo kartu za SFeraKon za sva 3 dana!
 
Kako biste osvojili ovu kartu, morate nam na mail info(AT)fantasy-hr.com poslati odgovor na pitanje:
 
"Što GOH SFeraKona 2009 voli igrati?".
 
Odgovori moraju stići najkasnije do četvrtka 23.4. do 22h, a u mailu ostavite svoje ime i prezime i kontakt podatke (mobitel, telefon...).
 
Kad primimo prvi točan odgovor, objavit ćemo sretnog dobitnika na portalu, a njegova karta će ga čekati na ulazu u SFeraKon 2009.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona