goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Počelo je počelo... IstraKon 2009!

Autor: ns1

istrakon_2009_banner.jpg Počelo, kako i doliči, s kašnjenjem. Ali to su sve čari konvencije, a kako većina ipak dolazi iz udaljenijih dijelova Hrvatske, svako kašnjenje je dobrodošlo.

Akademik Vladimir Paar svečano je prerezao vrpcu u 18 sati, nakon čega je požurio na svoje predavanje o početku svijeta, "Fizika i svemir". Još par sati prije službenog početka posjetitelji su okupirali Info desk i tražili svoje akreditacije. Petak je započeo s predavanjem "SF za početnike" koje je dobrodošlo kao uvod u Istrakon, ali i uvod za one koji su tek kročili u SF svijet.

Pripremili smo vam i detaljan izvještaj, a sutra ujutro možete očekivati i izvještaj od subote.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona