Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Počelo je počelo... IstraKon 2009!

Autor: ns1

istrakon_2009_banner.jpg Počelo, kako i doliči, s kašnjenjem. Ali to su sve čari konvencije, a kako većina ipak dolazi iz udaljenijih dijelova Hrvatske, svako kašnjenje je dobrodošlo.

Akademik Vladimir Paar svečano je prerezao vrpcu u 18 sati, nakon čega je požurio na svoje predavanje o početku svijeta, "Fizika i svemir". Još par sati prije službenog početka posjetitelji su okupirali Info desk i tražili svoje akreditacije. Petak je započeo s predavanjem "SF za početnike" koje je dobrodošlo kao uvod u Istrakon, ali i uvod za one koji su tek kročili u SF svijet.

Pripremili smo vam i detaljan izvještaj, a sutra ujutro možete očekivati i izvještaj od subote.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona