jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Počelo je počelo... IstraKon 2009!

Autor: ns1

istrakon_2009_banner.jpg Počelo, kako i doliči, s kašnjenjem. Ali to su sve čari konvencije, a kako većina ipak dolazi iz udaljenijih dijelova Hrvatske, svako kašnjenje je dobrodošlo.

Akademik Vladimir Paar svečano je prerezao vrpcu u 18 sati, nakon čega je požurio na svoje predavanje o početku svijeta, "Fizika i svemir". Još par sati prije službenog početka posjetitelji su okupirali Info desk i tražili svoje akreditacije. Petak je započeo s predavanjem "SF za početnike" koje je dobrodošlo kao uvod u Istrakon, ali i uvod za one koji su tek kročili u SF svijet.

Pripremili smo vam i detaljan izvještaj, a sutra ujutro možete očekivati i izvještaj od subote.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona