xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

MTG Extended turnir na Istrakonu

Autor: ns1

istrakon_2009_banner.jpg I ove će godine na Istrakonu biti turnir u jednoj najpopularnijih kartaških fantasy igara - Magic the Gathering (Extended). Turniri u Magic The Gatheringu svake su godine posjećeni i predstavljaju jednu od popularnijih točaka programa.

Istrakon 2009 će se održati 20.3.-22.3. u Pazinu, a prema neslužbenim informacijama moglo bi doći i do problema oko smještaja, stoga se preporuča svima koji žele doći da što prije rezerviraju smještaj jer su privatni smještaji već skoro pa 100% popunjeni. Ukoliko još niste, ovdje možete pogledati detaljan program.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona