Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

MTG Extended turnir na Istrakonu

Autor: ns1

istrakon_2009_banner.jpg I ove će godine na Istrakonu biti turnir u jednoj najpopularnijih kartaških fantasy igara - Magic the Gathering (Extended). Turniri u Magic The Gatheringu svake su godine posjećeni i predstavljaju jednu od popularnijih točaka programa.

Istrakon 2009 će se održati 20.3.-22.3. u Pazinu, a prema neslužbenim informacijama moglo bi doći i do problema oko smještaja, stoga se preporuča svima koji žele doći da što prije rezerviraju smještaj jer su privatni smještaji već skoro pa 100% popunjeni. Ukoliko još niste, ovdje možete pogledati detaljan program.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona