Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Svibanjske LARP novosti

Autor: Exxar

jaska6Hrvatski LARP u zadnje vrijeme oživljava svojevrsni preporod, a mi vam prenosimo neke novosti iz domaće LARP zajednice - od otvaranja prve LARP trgovine u Hrvatskoj pa do ovomjesečnih LARP događaja.

Ako ste aktivni larper onda vjerojatno znate sve što se događa u LARP zajednici, no ako kojim slučajem to već ne radite (i naravno, ako niste larper ali vas to zanima), preporučamo vam da pratite LARP Hrvatsku i LARP Novosti. LARP Hrvatska je već neko vrijeme aktivan blog na kojemu osim o novostima vezanim uz LARP događaje možete čitati i različite tekstove o LARP-u iz pera nekolicine autora. LARP Novosti su pak nedavno pokrenuti portal, a služi kao centralno mjesto na kojem možete čitati vijesti iz različitih izvora vezane uz LARP.

Nedavno je otvoren i Diary of a Croatian LARPer. Radi se o blogu (pisanom na engleskom jeziku) na kojemu autor dijeli svoja razmišljanja o LARP-u općenito, ali i o hrvatskim LARP događajima.

Također je otvorena i prva trgovina u Hrvatskoj specijalizirana za LARP opremu. Arwen LARP Shop uhodava se u poslovanje, a uskoro će u svojoj ponudi imati kvalitetno Calimacil LARP oružje.

I na kraju, kratki pregled ovomjesečnih LARP događaja:

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona