Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Uskoci u prodaji!

Autor: Exxar

uskoci_250… Legenda kaže da je tada, točno u ponoć, prepirku gromoglasnim hicem iz kubure prekinuo stari morski vuk Stipe. Sve je utihnulo. “Prema drevnim zakonima, ako se do ponoći ne dogovoriste, Vojvodom postaje prvi koji u sljedećih godinu dana sakupi plijena dovoljno da napuni 25 uskočkih brodica.“ – tako reče i tako bijaše…

U prodaju su pušteni Uskoci, card game o hrvatskim gusarima! Radi se o prvijencu domaće izdavačke kuće Amalgam – autor igre je Ivan Kokić a ilustrirao ju je Milivoj Ćeran.

Uskoci su igra gusarskog nadmetanja od pedesetak karata, namijenjena za tri do šest igrača. Partija traje pola sata, pravila su jednostavna a igra je brza. Igračima je, kako ste već mogli zaključiti iz flavour texta, cilj postati slijedeći uskočki vojvoda, a to se postiže sakupljanjem resursa poput zlata i hrane te pametnim manevriranjem kroz razne izvanredne događaje poput oluja, prijevara i mletačkih hajki.

Više o igri saznajte uskoro u našoj nadolazećoj recenziji, informacije o prodaji možete pronaći na Amalgamovim stranicama.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona