Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

LARP Maksimir XVI

Autor: ns1

news_larp_01.jpgZagrebačka udruga "Ognjeni mač" organizira prvi LARP susret ove godine. Kao i do sada, LARP će se održati u parku Maksimir u Zagrebu. Ovaj 16. LARP u Maksimiru će se održati 28.2. s početkom u 14:30.

Događaj je isključivo role-play tipa (igranje uloga), dakle na svakom događaju se odvija neka priča u kojoj igrači aktivno sudjeluju rješavajući zagonetke i boreći se protiv "neprijatelja" koje igraju organizatori.

Katkad se na maksimirskom LARP-u organizira i tip borbene igre poput Turnira, Capture-the-flag (tip igre sa zastavama i bazama) i raznim drugim tipovima igre.

Ukoliko ste zainteresirani za pogledati kako to LARP izgleda ili sami prisustvovati, posjetite stranice udruge Ognjeni mač.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona