Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Rezultati 8. Istrakonovog natječaja

Autor: ns1

istrakon.jpg Istrakonska komisija za 8. istrakon natječaj za kratku SF i F priču donijela je svoje presude.
Prve tri nagrade osvojili su:

 

Boris Švel:
Razvod - 1. nagrada
Mario Rosanda:
S(a)vršene jednadžbe - 2. nagrada
Zoran Krušvar:
Gospođa Markežić - 3. nagrada

Posebnu Istarsku nagradu osvojila je Milena Benini za "Prva koluna Margulje Krsnice". Sveukupno je odabrano 35 priča koje će biti uvrštene u Istrakonovu zbirku, a ona će biti objavljena na ovogodišnjem, desetom po redu, Istrakonu.

 

Pročitajte više...

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona