jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Rezultati 8. Istrakonovog natječaja

Autor: ns1

istrakon.jpg Istrakonska komisija za 8. istrakon natječaj za kratku SF i F priču donijela je svoje presude.
Prve tri nagrade osvojili su:

 

Boris Švel:
Razvod - 1. nagrada
Mario Rosanda:
S(a)vršene jednadžbe - 2. nagrada
Zoran Krušvar:
Gospođa Markežić - 3. nagrada

Posebnu Istarsku nagradu osvojila je Milena Benini za "Prva koluna Margulje Krsnice". Sveukupno je odabrano 35 priča koje će biti uvrštene u Istrakonovu zbirku, a ona će biti objavljena na ovogodišnjem, desetom po redu, Istrakonu.

 

Pročitajte više...

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona