goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Žive slike u Muzeju grada Zagreba

Autor: ns1

rsz-grb.jpg Svake godine Muzej grada Zagreba otvara svoja vrata svim posjetiteljima besplatno na dva dana i vodi ih kroz žive slike povijesnih ličnosti i događaja.

Izložbena atrakcija "Žive slike" prikazuje statiste, glumce i pjevače obučene u povijesne kostime slavnih osoba iz Zagreba i Hrvatske, kao i njihovu svitu. Kao dio atrakcije zadnjih nekoliko godina pojavljuje se i udruga Red Srebrnog Zmaja koja svojim kostimima, oklopima i performansom upotpunjuje cijelokupni dojam. 

Tako će i ove godine 21.2. i 22.2. vrata Muzeja biti otvorena od 11 do 14h.

Ovo je svakako jedinstvena prilika da posjetite Muzej grada Zagreba, prošećete njegovim stalnim postavom, ali i upoznate neke povijesne ličnosti.

Za one koji ne znaju, Muzej grada Zagreba nalazi se na Gornjem gradu u Opatičkoj 10. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona