Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Žive slike u Muzeju grada Zagreba

Autor: ns1

rsz-grb.jpg Svake godine Muzej grada Zagreba otvara svoja vrata svim posjetiteljima besplatno na dva dana i vodi ih kroz žive slike povijesnih ličnosti i događaja.

Izložbena atrakcija "Žive slike" prikazuje statiste, glumce i pjevače obučene u povijesne kostime slavnih osoba iz Zagreba i Hrvatske, kao i njihovu svitu. Kao dio atrakcije zadnjih nekoliko godina pojavljuje se i udruga Red Srebrnog Zmaja koja svojim kostimima, oklopima i performansom upotpunjuje cijelokupni dojam. 

Tako će i ove godine 21.2. i 22.2. vrata Muzeja biti otvorena od 11 do 14h.

Ovo je svakako jedinstvena prilika da posjetite Muzej grada Zagreba, prošećete njegovim stalnim postavom, ali i upoznate neke povijesne ličnosti.

Za one koji ne znaju, Muzej grada Zagreba nalazi se na Gornjem gradu u Opatičkoj 10. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona