Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

I. dan - Agram Winter Arena

Autor: Isenhart

slika_za_web_copy.jpgUdruga minijaturista, maketara i igrača stolnih strateških igara "Agram" iz Zagreba ovog vikenda (12. i 13. prosinca) organizira međunarodno natjecanje u igranju stolne strateške igre WARHAMMER FANTASY, Winter Agram turnir, koji se održava u prostoru Galerije Zvonimir (Zagreb, Bauerova ulica). Kao što se može naslutiti iz prethodnih najava, portal Fantasy Hrvatska odavno prati Agramova zbivanja pa smo tako i ovoga puta počašćeni titulom medijskog pokrovitelja.

Turnir je započeo oko 10 sati ujutro, a krajnje finale očekujemo sutra u 20 sati. Uz nestrpljive igrače, ali i kvalitetnu organizaciju, uspješno su održane prijave i kratki briefing, a nedugo nakon toga svjedočili smo prvoj od tri runde koje su danas uredno održane. Također smo susreli pripadnike Airsoft tima URSUS, relativno mlade jedinice koja djeluje na području Zagreba. Osim što Vas po završetku turnira očekuje foto galerija i izvještaj, pripremili smo i 6-minutni intervju s tajnikom Udruge, g. Dejanom Pavlovićem, osobom čije su znanje i sposobnosti itekako utjecale na popularnost Udruge. I sami smo ostali zapanjeni mnoštvom prilika koje nudi članstvo, a neke od njih su i škole strateških igara, radionice izrade prostornih maketa, domaća i inozemna natjecanja, internetski forum i knjižnica. Kako natjecanje napreduje, samo najvještiji i najvrsniji stratezi sutra će zasjesti na tron pobjednika. Želimo svim natjecateljima ugodnu zabavu i provod.
UMS „Agram“ registrirana je 6. ožujka 2003. godine okupivši od tada više od 160 članova u dobi od 10 do 40 godina. Od 2005. je članica Zagrebačke zajednice za tehničku kulturu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona