Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najava SFeraKona 2013!

Autor: Belmorn

sferakon13gohSFeraKon se ove godine održava od 10. do 12. svibnja u prostorijama FER-a, a nedavno su najavljeni i počasni gosti: Danielle Trussoni i Esad Ribić.

Danielle je spisateljica koja se proslavila romanom Angelologija koji spaja elemente krimića, alternativne povijesti i grčke mitologije i biblijskih priča. Nedavno je objavila nastavak Angelopolis, a više o autorici pročitajte ovdje.

Esad Ribić hrvatskoj je publici vjerojatno najpoznatiji po svojim naslovnicama za Algoritmova izdanja Sage o Milesu Vorkosiganu Lois McMaster Bujold i sage Pjesme leda i vatre George R.R. Martina. Američka publika ga pak prepoznaje kao jednog od kvalitetnijih strip ilustratora koji je radio za Vertigo i Marvel, od čega se ističe rad na stripu Loki. Više o Esadu pročitajte ovdje.

Prerano je za puni program, ali su najavljena neka vrlo zanimljiva predavanja o kojima možete pročitati u ovom linku, a danas su objavljeni i dobitnici nagrade SFERICA za dječje literarne i likovne radove.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona