Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

The Vorkosigan Saga Sourcebook and Roleplaying Game

Autor: Exxar

gurps_vorkosigan.jpgIz Steve Jackson Games tijekom ožujka dolazi The Vorkosigan Saga Sourcebook and Roleplaying Game. Od milja zvana "GURPS Vorkosigan", ovaj naslov nestrpljivo očekuju tisuće fanova još od 2004. godine, kada je prvi puta najavljena. Ovaj puta je knjiga gotova, i sređuju se završni detalji.

Igrači će konačno imati priliku zaroniti u svijet Vorkosigan serijala, kao Milesovi vojnici, agenti, suradnici ili, naravno, potpuno nevezani uz njega. Ovaj hardcover naslov donosi sve informacije potrebne za igru u sklopu Vorkosiganovog svijeta, uz sistemsku podršku GURPS-a. Prodajna cijena bit će 40 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona