Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

GURPS Thaumatology u prodaji

Autor: Exxar

gurps_thaumatology.jpgProšli tjedan u prodaju je pušten GURPS Thaumatology, hardcover sourcebook za roleplaying sistem GURPS iz Steve Jackson Gamesa.

Ovaj dodatak poslastica je za sve ljubitelje magije i okultnog. Basic Set je igračima na raspolaganje dao četiri načina tretiranja magije u kampanjama (spell, ritual, clerical i power-based), a Thaumatology ih proširuje te dodaje gomilu novoga. Od novih magijskih sistema poput ceremonijalnog, spirit-based i runic, do detaljnog pogleda na "materijalnu" magiju - alkemiju, herbalizam, enchantment itd. Osim toga, daje  i savjete za prilagodbu stvarnih okultnih koncepata (poput astrologije) bilo kojem od izloženih sistema, te obilje vodiča za sve vrste kampanja koje sadrže magiju.

Prodajna cijena je 40 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona