Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

GURPS Dungeon Fantasy 2: Dungeons

Autor: Exxar

gurps_dungeon_fantasy_2_dungeons.jpgSteve Jackson Games izdali drugi naslov u Dungeon Fantasy seriji - GURPS Dungeon Fantasy 2: Dungeons. Da vas podsjetimo, GURPS Dungeon Fantasy serija bavi se prilagođavanjem GURPS-a za jednostavan i zabavan dungeoncrawl. Prvi naslov, Adventurers, davao je savjete o kreaciji i igranju likova unutar ovoga žanra, dok se Dungeons bavi vođenjem igre. U ovome dodatku na 32 stranice možete pronaći savjete za ubrzavanje i balansiranje borbi, konstrukciju i uništavanje zamki, efikasno izvlačenje gomile blaga iz dungeona, i slično.

Dungeon Fantasy seriju napisao je arhitekt četvrte edicije GURPS-a Sean Punch te, osim što su naslovi veoma korisni, i to ne samo za dungeoncrawl, vrlo su zabavni za pročitati. Jedini nedostatak je što su dostupni isključivo u elektronskom obliku, no s obzirom da se Dungeon Fantasy 1 u manje od mjesec dana prodaje uvukao među top 10 najprodavanijih elektronskih SJG izdanja, a Dungeon Fantasy 2 je na dobrom putu k istome, vrlo je vjerojatno kako će biti dostupni u papirnatome, meko uvezanom formatu. Do tada, možete ih nabaviti putem e23, SJG online dućana za elektronske proizvode.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona