Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

From Hell's Heart u prodaji

Autor: Exxar

from_hells_heartPaizo su u prodaju pustili 6. i posljednji dio Skull & Shackles Adventure Path kampanje, From Hell's Heart.

From Hell's Heart je kulminacija Skull & Shackles Adventure Path kampanje kroz koju su igrači prošli put od prisilno unovačenih mornara do slavnih gusarski kapetana s vlastitim otokom i flotom. Sada je na njima da okupe pirate Shackles arhipelaga kako bi se obranili od invazije protivničke flote koja bi inače osvojila čitav arhipelag, a finalna bitka odvit će se u samom središtu uragana Eye of Abendego.

Softcover tiskana verzija prodaje se po cijeni od oko 20 američkih dolara, dok će PDF verzija u optjecaj biti puštena 16. ovog mjeseca.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona