Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Mythos Dossiers u prodaji

Autor: Exxar

The_Mythos_Dossiers_coverCubicle 7 u prodaju su pustili Mythos Dossiers, knjigu in-character handouta o različitim monsterima, misterioznim događajima i adventure hookovima za Laundry RPG.

Mythos Dossiers je handout book za Laundry RPG, igru temeljenu na Laundry Files seriji novela Charles Strossa, koji je usput rečeno bio gost na ovogodišnjem Sferakonu odnosno Eurokonu. Ovaj softcover naslov na svojih 130-ak stranica sadrži mnoštvo in-character isječaka o različitim prijetnjama Cthulhu mythosa u Laundry settingu stoga je vrlo koristan za uštimavanje atmosfere te započinjanje ili upotpunjavanje avantura. Prodajna cijena je oko 17 britanskih funti.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona