Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Pathfinder Advanced Race guide u prodaji!

Autor: Exxar

advanced_race_guide_finalDugo očekivani Advanced Race Guide za Pathfinder ušao je u prodaju - hardcover verzija dostupna je već sada, dok za PDF treba pričekati do srijede.

Za početak, Advanced Race Guide sadrži nova pravila za customizaciju postojećih sedam core rasa, uključujući nove racial traitove, subtypeove i archetypeove. Nadalje, tu je tridesetak rasa koje su do sada u Pathfinderu bile prisutne jedino u Bestiaryima, no možda najvažnije, tu je i cijeli sustav za kreiranje vlastitih rasa kombiniranjem različitih karakteristika uz očuvanje balansa. Naravno, nijedan sourcebook ne bi bio kompletan bez novih featova, spellova i ostalog, a tu se naravno nalaze oni specifični za pojedine rase.

Prodajna cijena tvrdo ukoričene verzije je oko 40 američkih dolara, dok će vas PDF koštati svega 10.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona