Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Posljednja GURPS izdanja iz 2011.

Autor: Exxar

instant_armorProšli tjedan izdana su posljednja dva naslova za GURPS u ovoj godini: GURPS Low-Tech: Instant Armor i Pyramid #3/38: The Power of Myth.

Instant Armor stavlja sva pravila za kreaciju oklopa iz GURPS Low-Techa i i Low-Tech Companiona 2 u praksu te čitateljima na raspolaganje daje mnoštvo gotovih setova oklopa kako oni sami ne bi trošili vrijeme na njihovo stvaranje. Osim toga, sadrži i tablice svih mogućih modifikacija i posebnih materijala za izradu oklopa, opcionalna pravila i objašnjenja, i drugo.

3_38_dec_2011The Power of Myth, najnoviji broj mjesečnog časopisa Pyramid donosi članke vezane uz mitologiju i njenu primjenu u RPG-ovima. Neki od članaka su: The Golden Geniza of Ezkali, avantura za GURPS Dungeon Fantasy, Seven Mythical Artifacts for Dungeon Fantasy; kolekcija mitskih magičnih predmeta, Baba Yaga, zanimljiva interpretacija mita o Babi Jagi po kojoj je ona zapravo vanzemaljac koji na djeci vrši psioničke eksperimente, Babylon Rising, mini-setting koji istražuje posljedica rata u Iraku iz perspektive urban fantasya (Marduk i ostatak babilonskog panteona nisu sretni zbog uništavanja njihovih artefakata), i drugi.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona